info@yksikvanem.com

Baltikumi suurim kinnisvarakorrashoiu ettevõte SOL Baltics loobub ka sel aastal jõulukinkide tegemisest

Baltikumi suurim kinnisvarakorrashoiu ettevõte SOL Baltics loobub ka sel aastal jõulukinkide tegemisest. SOL Baltics jätkab oma 10-aastast traditsiooni toetada jõulukinkide tegemise asemel abivajajaid. Sel aastal otsustati annetada muidu jõulukinkidele minev summa Üksikvanemate MTÜ’le. Varasematel aastatel on ettevõte annetanud tekke ja patju erinevates maakondades elavatele paljulapselistele peredele.

SOL Baltics juhi Rinel Piusi sõnul on meeldiv jõulutraditsioon sel aastal leidnud uue abivajaja, sest nende 2300 töötaja hulgas kahjuks ka üksikvanemaid, kellede jaoks on igapäevased eluraskused väga tuttavad.

“Jõulud on paljuski ka märkamise ja hoolimise aeg ning meile on väga oluline toetada oma töötajaid mitte ainult tööpostil vaid ka seal, kus nad seda isegi võib-olla enam vajavad,” põhjendas ta ettevõtte otsust. “ Töötaja on pühendunud siis kui tal on oskused, sisemine motivatsioon ja kodus kõik hästi,” lisas ta.

SOL Baltics kutsub üles ka teisi ettevõtteid annetusi tegama, ning edastab ka oma partneritele ning klientidele jõulukaardi, kus on peal viide võimalusele, toetada Üksikvanemate MTÜd.

MTÜ Üksikvanemad (yksikvanem.com)tegeleb vastavalt rahalistele võimalustele psühholoogilise ja juriidilise nõustamisteenusega, paarisuhtekoolitusega, pakub materiaalset abi, loob tugigruppe jpm.

Annetust nende tegevuse toetamiseks saab kanda:

MTÜ Üksikvanema Heaks arvele:
EE381700017002312064

SOL Baltics on Baltikumi suurim kinnisvarakorrashoiu ettevõtteid, mille aastakäive on üle 20 miljoni EUR, ettevõttes töötab 2300 inimest. Ettevõtte teenindab igapäevaselt üle Baltikumi nii toitlustus-ja majutusasutusi, veeparke, ostukeskuseid, lennukeid, laevu, ronge, energiajaamu, finantsasutusi ning erilisi spetsifikatsiooniteadmisi nõudvaid toiduaine-, elektroonika-, metalli- ja puidutööstuseid. Eestis on SOLi klientide hulgas näiteks SEB kui Swedbank, Elisa, Eesti Telekom, Technopolis, Viking Line, Eesti Raudtee, Eesti Kaitsevägi, Neste, Statoil jpt.

Lisainformatsioon:

Rinel Pius
SOL Baltics juhatuse esimees
Telliskivi 61b, 10412 Tallinn           
Gsm: +372 51 01 413 | rinel.pius@sol.fi

Leave a Reply